Du er her:
Fin stemning under årets Påskejam
fredag 22. april 2011 10:22

Publikum og musikere hadde en hyggelig kveld på Verdensteateret onsdag kveld. Trygt ledet av Leadbetter Bluesband ble det servert et variert program, fra det helt akustiske til det mer Chicagoinspirerte. Også i år kom det musikere fra Grenlandsdistriktet, noe klubben setter stor pris på. Klubbens nye backline får toppkarakter av musikerne, og i tillegg var scenen også i år utstyrt med to trommesett.


På bildet: Tom Johansen gitar, Dag Jørn Iversen trommer.
 
Jonathan Shardlow årets kappleikvinner
fredag 22. april 2011 09:51

Det ble noe dårlig oppslutning på årets kappleik med kun tre "kappende" deltakere. Disse tre var: Jonathan Shardlow, Einar Evensen og Patai Miklos. Dette la imidlertid ingen demper på konkurransen, som ble avholdt mellom første og andre sett under påskejammen.


På bildet: Jonathan Shardlow

 
Tidenes beste og mest varierte jam
mandag 10. januar 2011 07:55

Lørdag arrangerete  klubben det som nok kan kalles tidenes beste, og mest varierte jam. Totalt sto 27 musikere på scenen i løpet av kvelden. Musikerne som kom fra Sandefjord, Larvik, Drammen, Porsgrunn, Skien og Heistad var innom både rock, roots, jazz og country i tillegg til tradisjonell blues på sin ferd mot den perfekte jam. Totalt ble det fire timer spekket med god musikk denne kvelden.
På bildet ser vi fra venstre: Tom Johansen, Gunnar Strøm og Dan Riis. I bakgrunnen skimtes Truls Ingebretsen på trommer.


Foto: Atle Møller - Sandefjords Blad

 
Fornøyd publikum etter Bjørn Berge konsert
søndag 16. mai 2010 16:47

Tilbakemeldingene fra publikum på lørdagens konsert var meget hyggelige. Et strålende fornøyd publikum, litt over 100 i tallet lot seg nok en gang imponere av denne gitarvirituosen, og viste dette med heftig applaus underveis, og muntlige tilbakemeldinger etter konserten. Bjørn spiller bare et sett på sine konserter, dette varer som regel 1 1/2 time... gårsdagens konsert varte i 2 timer i et strekk... det er tydelig at han trives i Sandefjord og Verdensteateret. 

 
Hjemmeseier i Gitarkappleiken..
torsdag 01. april 2010 20:33

Anders Ringdal Strøm gikk av med seieren i tidens første (men ikke siste) Gitarkappleik på Verdensteateret onsdag kveld.

Anders Ringdal Strøm - Foto: Morten Gundersen

 
Folksomt på Nyttårsjammen
søndag 03. januar 2010 18:50

Totalt var det over 150 gjester på klubbens nyttårsjam denne lørdagen, noe vi må si oss fornøyd med. At musikere og publikum trivdes var også tydelig, og konseptet med en todelt jam vil nok bli gjentatt også neste år. Musikalsk sett varierte innslagene noe, dette tilskrives vel litt nerver hos debutantene, men totalt sett ble dette en meget bra jam både for musikere og gjester. Her et bilde fra jammen hvor vi talte elleve musikere på scenen samtidig..

 
Knallbra bluesopplevelse
søndag 14. november 2010 13:26

Lørdagens konsert på Verdensteateret med Blacksmiths ble en stor opplevelse for de dessverre alt for få publikummere som hadde møtt opp. Gruppa viste stor spilleglede, og soundet var tett og fint. Det ble servert alt fra akustiske ballader, til adskillig hardere rytmer, alt med en genuin innlevelse fra utøverne.
Vi kan bare vise til et par av kommentarene på Facebook fra publikum:

"Hadde en fantastisk blueskveld i går! De som ikke var der, skulle bare visst hva de gikk glipp av! :) Tusen takk, Tom og dere andre"

"How how! fra det ene til det andre, kvelden under 1. Terningkast 10"

 
Fantastisk konsert med Beggars Blue
søndag 25. april 2010 15:29

Lørdagens konsert med Beggars Blue på Dirty Nelly må med rette kunne kalles fantastisk. Disse fire fantastiske danskene spilte fantastisk god musikk for et fantastisk publikum...

Foto: Lily Marcela Gundersen, Sandefjords Blad


Foto: Lily Marcela Gundersen - Sandefjords Blad 

 
Palimp, litt av en kvartett...
mandag 15. mars 2010 09:13

Palimp var for de 25 fremmøtte en positiv overraskelse på lørdag. Trioen, eller "litt av en kvartett" som Knut spøkte med å kalle dem låt tett og tøft. Det fåtallige men begeistrede publikummet fikk oppleve en hyggelig blueskveld i Kafe Bakgården denne kvelden, og vi er sikre på å høre mer fra Palimp fremover. Undertegnede ble spesielt begeistret for trommisen: Rune Pedersen, som faktisk ga assosiasjoner til Ginger Baker med sin litt spesielle "stikkeføring" Vi sier bare som publikum: Mere, mere, mere....

 
Godt besøkt Slåbbrock
lørdag 30. mai 2009 14:47

Fredag arrangerte klubben den første i rekken av ungdomskonserter under navnet Slåbbrock.
Her ser vi gruppa Polardroids som var første band ut.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

Side 1 av 5
Vi har 6 gjester her nå

Avstemming

Hva slags konserter bør klubben holde mer av?
  Går alt som det skal så har ...

Statistikk

Artikkelvisninger : 288654